Iată ce trebuie să mănânci ca să scapi de celulită!

23 iunie 2011 15:25   Sănătate
Ultima actualizare:

Micul dejun

-125 g  iaurt mic degresat, două linguri de cereale şi o cafea.- o ceaşcă de ceai verde cu o linguriţă de miere, 30g biscuiţi dietetici, o banană. - o ceaşcă de ceai de păpădie, două felii de pâine integrală cu două felii de şuncă de curcan. - 200 ml suc de grapefrut, două felii de pâine prăjită cu dulceaţă, o cafea.- 150 g chefir, 3 linguri fulgi de ovăz, o ceaşcă de ceai de ginseng.

Pont: Ceaiurile de ginseng, de păpădie şi cel verde au efect drenant, eliminând apa în exces din ţesutul adipos şi topind grăsimea.

Masa de prânz

- supă deasă de legume, două felii de pâine integrală. - 150 g piept de curcan la grătar cu 200 g salată de roşii şi de castraveţi - salată mixtă cu 100 g ton în suc propriu şi 50 g brânză de capră.- 200 g somon la grătar, o farfurie de legume la grătar şi două felii de pâine integrală. - 200 g ciuperci la cuptor, cu sos de usturoi.

Pont: Peştele  conţine acei acizi graşi esenţiali ce luptă împotriva grăsimilor şi dau elasticitate pielii.

Cina

- două ouă fierte tari, o salată de ridichi şi o felie de pâine integrală- 200 g legume la grătar cu o linguriţă de ulei şi doi cartofi fierţi cu iaurt- 150 păstrăv la grătar, 100 g cartofi fierţi cu usturoi- 200 g piure de legume, o salată de castraveţi, o felie de pâine integrală- 100 g piept de curcan,  salată morcovi şi ţelină, cu lămâie

Pont: Ţelina şi morcovul se află în topul alimentelor anticelulită deoarece conţin fibre, vitaminele A şi betacaroten, care „dizolvă” ţesutul adipos şi conferă fermitate pielii.

Mai citeşte:

Adelina Pestriţu recunoaşte fără probleme: «Am celulită»

Diana Munteanu este plină de celulită. Vezi cum arată! - FOTO

Mai multe