Lăptișorul de matcă, secretul tinereții

22 iunie 2017 17:02   Sănătate
Ultima actualizare:

Un stimulent natural și perfect pentru a-ți întări imunitatea și a te bucura de o sănătate de fier, lăptișorul de matcă ar trebui să fie principalul tău atu atunci când vrei un ten frumos, fără riduri sau cearcăne.

Un remediu perfect pentru echilibrarea corpului tău, un antibiotic, antiviral și antifungic natural.Truditoarele albine îți pun la dispoziție o gamă largă de produse de la miere până la lăptișorul de matcă, păstură, propolis sau polen pentru a avea grijă de sănătatea ta.

Nu degeaba se spune că lăptișorul de matcă este hrana albinelor, mai ales a reginei stupului. Această sursă de hrană ajută regina să crească mult mai repede decât restul și să trăiască de 40 de ori mai mult.

Conține substanțele nutritive necesare corpului tău

Este un compus bogat în complexul vitaminic B, minerale precum calciu, magneziu, potasiu, fosfor sau fier, aminoacizi esențiali, proteine, enzime și acidul 10HDA care luptă în mod eficient împotriva virusurilor. Practic, l-am putea defini ca elixirul sănătății, mai ales că are în compoziția sa acidul pantotenic ce se regăsește în vitamina B5.

Este un aliat ideal mai ales în perioadele stresante, în care ești lipsit de tonus, nu poți să dormi sau ai probleme cu fertilitatea.

Are un rol extraordinar în dezvoltarea și buna funcționare a sistemului nervos, ajută la refacerea sinapselor și a celulelor nervoase.

Cum se administrează

Pentru a beneficia de proprietățile lăptișorului de matcă pur se recomandă a fi consumat în cure de 6 săptămâni, cu administrare sublinguală, dimineața cu 20 de minute înainte de prima masă. Se păstrează la frigider și se poate consuma chiar și combinat cu mierea de albine, în 500 de grame de miere crudă se pun 10 grame de lăptișor.

Află pe clicksanatate.ro cum se prepară masca antirid cu lăptișor de matcă!

Din ce cauză a dispărut vaccinul Polidin

Siropul din ghimbir cu miere te răcorește pe caniculă

Mai multe