Mâncărurile tradiţionale, în vizorul nutriţioniştilor. Ce se întâmplă în organismul tău când consumi leber, tobă sau cârnaţi
Cea mai bună informaţie în prag de Crăciun vine de la nutriţionişti, care susţin că mâncărurile tradiţionale stimulează imunitatea organismului, astfel că cei care consumă lebăr, tobă, cârnaţi şi alte astfel de preparate sunt mai puţin predispuşi la răceli şi gripe. Atenţie, însă, toate acestea trebuie consumate în cantităţi moderate!
Toate aceste preparate conţin vitamina D care ajută si la combaterea infecţiilor respiratorii. Un experiment condus de profesorul Carlos Camargo de la Şcoala de Medicină Harvard, care a testat efectele vitaminei D pe circa 250 de copii, arată că cei care consumă acest tip de alimente au o imunitate mai mare. După o cură de câteva săptămâni, micuţii şi-au redus cu 50% riscurile de îmbolnăvire
Citește continuarea articolului, aici!Citește și:Ioana Ginghină, întrebată de fiica ei ce este sex shop-ul. Răspunsul actriţei te va amuza teribilCum explică Alexandra Stan fotografiile în care apare goală: ”Trebuiau să ajungă la iubitul meu!”