Medicul Monica Pop a dezvăluit reţeta pentru creşterea imunităţii: "Vitamina C, o prostie, un mit!"

17 martie 2020 22:04   Sănătate
Ultima actualizare:

Pandemia de coronavirus a luat prin surprindere lumea întreagă, iar în România numărul cazurilor creşte de la o zi la alta. În acest context, medicii şi autorităţile au făcut mai multe recomandări pentru a împiedica răspâdirea Covid-19. Printre ele se numără statul acasă, spălatul pe mâini, dar şi consumul de alimente sănătoase şi urmarea unei diete bogate în vitamine şi nutrienţi.

Medicul Monica Pop a făcut mai multe declaraţii în acest sens şi a oferit public o reţetă menită să sporească iminitatea organismului. 

„Se estimează că vârful de epidemie va fi săptămâna viitoare. Am o informaţie pe surse, că România este cotată drept una dintre cele mai bine administrate ţări din lume, din acest punct de vedere.” a spus Monica Pop, într-o emisiune la Antena Stars.

Citește continuarea, aici!Citește și:Cum a reuşit Adda de la Asia Express să slăbească 24 de kilograme. Oricine poate apela la această metodăAndreea Bălan suferă după despărţirea de George Burcea: ”Suntem definiţi de trecut şi de situaţiile trăite în copilărie”

Mai multe