Nici Anamaria nu a putut rezista modei Visislim (P)

28 mai 2014 7:01   Sănătate
Ultima actualizare:

Fanii Anamariei sunt în stare de șoc. Săptămâna trecută, după terminarea antrenamentelor iubitului ei soț cu echipa Steaua, sexy-impresara a fost surprinsă de paparazzi într-o farmacie din capitală.

Susținătorii ambițioasei doamne și-au făcut imediat griji pentru sănătatea ei. Adevărul s-a dovedit a fi însă altul! Renumită pentru pasiunea de a avea un aspect perfect, Anamaria se oprise pentru a-și procura cea mai nouă inovație din rândul frumuseților bucureștene- Visislim.

Întreabă farmacistul despre combinarea produselor

Nu e de mirare faptul că, imediat au apărut zvonuri cum că diva fotbalului se pregătește pentru o nouă ședință foto incendiară. Tocmai de aceea,doamna Reghecampf a căutat produsele franțuzești care îndepărtează grăsimile nedorite și nesuferita celulită.

Mulțumită de cumpărăturile făcute, Prodanca a zbughit-o spre casă

Impresionați de noua modă tot mai răspândităprintre VIP-urile autohtone, am decis să investigăm produsele Visislim. S-a dovedit faptul că, și oamenii obișnuiți au cuvinte de laudă la adresa acestor produse. În topul preferințelor s-au situat Visislim LIGHT și Visislim LINE. Popularitatea renumitului Visislim LIGHT se datorează capacității sale de a reduce pofta de mâncare, și astfel ne ajută să intrăm într-o perechede blugicu un număr mai mic, fără efort. Inimile femeilor sunt cucerite însăde Visislim LINE. El este cunoscut datorităfaptului că micșorează toate zonele problematice - coapse, talie și solduri și ne scapă de enervanta celulită.

Mai multe informații despre produsele Visislim (http://visislim.com/ro)

Mai multe