Nutribon, dulcele sănătos şi natural (P)

9 octombrie 2013 9:44   Sănătate
Ultima actualizare:

Bunătăţile cu care ne răsfaţă natura reprezintă cel mai adesea o sursă importantă de sănătate frecvent neglijată. Consumul zilnic în cantităţi adecvate de fructe și legume, poate reprezenta un beneficiu de necontestat în prevenirea sau ameliorarea simptomelor unor afecţiuni cronice.

Batonul Nutribon este un produs realizat după o reţetă originală şi protejată, recomandată de Prof. Univ. Dr. Nicolae Hâncu, Preşedintele Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, Membru de Onoare al Academiei Române.

Produsele Nutribon

Gama de produse Nutribon cuprinde batoane pe bază de fructe, în trei sortimente: nuci, alune şi migdale, ce au in compoziţie un cocktail antioxidant şi hrănitor de prune, fructe de pădure și nucifere, și batoanele Yoli, produse concepute special pentru copii. "Din grădina Nutribon", reprezintă un amestec de fructe, seminţe și nuci, ce se completează armonios atât prin savoare, cât şi prin beneficiile incontestabile pe care le au asupra stării generale de sănătate.

Batonul Nutribon este suficient de mic pentru a încăpea discret în orice buzunar şi reprezintă alternativa ideală pentru cei care doresc să consume o gustare sănătoasă, hipocalorică, ce oferă o incredibilă senzație de sațietate. Ingredientele simple, minim procesate, ce se regăsesc în Piramida Alimentaţiei Sănătoase, fac din Nutribon un aliment funcţional, perfect echilibrat nutriţional.

"O privire atentă asupra calităţilor ingredientelor specifice ale Nutribon, ne spune că putem discuta într-adevăr despre un aliment complex, cu multiple beneficii pentru fiecare dintre noi. Batonul Nutribon reprezintă alternativa sănătoasă pentru gustarea dintre mesele principale, datorită compoziţiei extrem de echilibrate, alcatuită doar din ingrediente naturale, fără conservanţi și zahăr adăugat, dar și a conținutului energetic redus (aproximativ 100 kcal/baton), calculat astfel încât să acopere în mod optim necesarul pentru o gustare sau pentru un desert". Nicolae Hâncu, Preşedintele Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice.

Nutribon este o companie 100% românească, având unităţi de producţie în Judetul Alba, Valea Târnavelor. Atributele definitorii ale marcii Nutribon sunt: simplitate, adevăr, calitate, perseverenţă. Produsele sunt disponibile în marile lanţuri de farmacii, magazinele naturiste, drogherii, distribuţie presă, benzinării dar și pe www.nutribon.ro

Mai multe