O reţetă gustoasă pe zi: Salată cu sos alb

7 mai 2013 8:54   Sănătate
Ultima actualizare:

Preparare: Se fierb pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj, se clătesc cu apă rece şi se pun la scurs. Se curăţă ciupercile şi se condimentează cu sare şi piper. Se condimentează fileul de somon cu sare şi piper, se unge cu ulei şi se frige pe grătar împreună cu ciupercile. Pentru sos, se topeşte untul, se adaugă făina desfăcută în lapte cald şi se fierbe câteva minute, amestecând continuu. Când s-a legat sosul, se adaugă smântâna, mărarul tocat fin şi se mai dă în câteva clocote. Se pun pastele scurse bine într-un vas, se adaugă peştele tăiat bucăţele, roşiile şi ciupercile tăiate sferturi şi ceapa tăiată bucăţi mari. Se condimetează cu sare şi piper, se amestecă uşor şi se toarnă sosul deasupra.

Mai multe