Alimente care fac mai mult rău decât bine
25 noiembrie 2013 10:08
Sănătate
Ultima actualizare:
Zahărul
Aportul excesiv de zahăr cauzează carii şi reprezintă un risc crescut pentru obezitate, inflamaţii şi boli cronice, cum ar fi sindromul metabolic şi diabetul de tip 2. În plus, s-a dovedit ştiinţific că zahărul cauzează şi acnee.
Optează pentru îndulcitori naturali, cum ar fi stevia, mierea sau melasa. Zaharurile naturale găsite în fructele proaspete sau uscate și conservele de fructe sunt, de asemenea, alegeri foarte bune.
Uleiul vegetal
Uleiurile vegetale, comun utilizate în case și restaurante, au foarte mulţi acizi graşi Omega-6 și prea puţini Omega-3. O dietă dezechilibrată declanșează bolile inflamatorii, cum ar fi cele de inimă şi cancerul.
Vezi ce alte alimente pot dăuna organismului pe clickpentrufemei.ro.