Aşa combini alimentele ca să-ţi menţii sănătatea
Suc de struguri şi apă minerală
Fă combinaţii între sucul de struguri şi apa minerală carbogazoasă. Vei obţine cea mai tonică băutură şi vei aduce un plus de resveratrol, unul din cei mai activi antioxidanţi cunoscuţi. Pune lămâie în ceaiul verde, pentru că acesta este plin de antioxidanţi, iar lămâia potenţează absorbţia lui în organism.
Ouă şi ardei roşu
Încearcă să mănânci ouăle împreună cu ardei roşu. Jumătate de ardei roşu conţine mai mult de 100% din necesarul de vitamina C zilnică.
Dacă vei adăuga o lingură de germeni de grâu într-un pahar de suc de fructe sau legume vei face rost de necesarul zilnic de zinc şi nu vei mai avea probleme cu sistemul imunitar.
Salată verde şi somon
Combină salată verde cu bucatele de somon, chiar şi din conservă, deoarece acesta este esenţial pentru aportul de grăsimi sănătoase, iar vitaminele din salată fac absorbţia acestora mult mai uşoară.
Năut si legume
Încearcă să mănânci năut în combinaţie cu roşii sau alte legume bogate în vitamina C. Absorbţia fierului din năut este mult îmbunătăţită şi corpului tău îi va fi bine.
Pătrunjel şi paste
Adaugă pătrunjel proaspăt în paste şi vei suplimenta aportul de vitamina K, mai ales în dietele vegetariene. În plus adaugi un plus de vitamina C în dieta zilnică.
Supe şi fasole
Amestecă câteva boabe de fasole în supele de zarzavat. Astfel, creşti nivelul de proteine şi adaugi o sursă de fibre care ajută la menţinerea sub control a colesterolului şi are rolul de a menţine sănătos tubul digestiv.