(P) Metoda naturală de a scăpa de celulită, pe care nu o vei afla din saloanele de cosmetică!

21 martie 2013 0:53   Sănătate
Ultima actualizare:

Women Health News a cercetat cazul unei tinere femei de 29 ani, care, dupa o sumedenie de tentative esuate, a descoperit secretul de a scapa de celulita in mai putin de 2 luni.  

Mii de femei au incercat deja acest uimitor mijloc de a face sa dispara celulita si vergeturile, fara a risca un leu. Este imbucurator, avand in vedere ca studiile arata ca 90% dintre femei sunt predispuse la celulita!

Iata ce povesteste tanara de 29 ani, pe numele ei Liliana, dupa ce a aflat de aceasta metoda de la prietena ei: „Recunosc ca am fost sceptica, doar incercasem tot ce exista mai bun pe piata, dar, zi dupa zi, ma convingeam de rezultate. Cand dupa nici 1 luna, am strans pielea si de-abia vedeam acel aspect de coaja de portocala, nu-mi venea sa cred ochilor. Nu stiam cum sa-i mai multumesc prietenei mele pentru ca imi oferise pe tava cea mai buna solutie impotriva celulitei. Se terminasera complexele, restrictiile la cumparaturi si pentru prima data, imi doream sa vina cat mai repede vara si sa port fuste scurte!"

Specialistii sunt si ei convinsi de rezultatele acestei metode, iar un reputat cosmetolog declara pentru aceeasi publicatie: „Acesta formula combina ingrediente naturale inovatoare prin eficienta lor de a reda pielii fermitate si suplete. In primul rand, pentru ca este, pentru prima data in cosmetologie, o formula dubla, care actioneaza atat la exterior, cat si la interior. Astfel, se explica nu doar rapiditatea rezultatelor, dar si efectul durabil."

Ca si cei de la Women Health News, e posibil sa ai indoieli cu privire la rezultatele acestei metode anti-celulita, dar va trebui sa verifici tu insuti. Daca urmezi programul, rezultatele vor fi graitoare in mai putin de 45 zile: vei putea, in sfarsit, sa porti hainele la care ai visat mereu, rochii si pantaloni care se muleaza, iar, vara asta, vei putea merge la plaja fara complexe !

Click aici pentru a descoperi in ce consta aceasta formula dubla!

Mai multe