Pigmentul violet din alimente,remediul naturii pentru cancer
Alimentele de culoare închisă îți oferă o doză de antioxidanți de calitate.
Cercetătorii au ajus la concluzia că o cantitate mare de antioxidanți este benefică organismului tău ajutând la menținerea funcționării în parametri optimi.
Cele mai bune alimente de culoare violet sunt smochinele, prunele, murele, ceapa violet, varza, fiind considerate un adevărat medicament al naturii ce îți stă la dispoziție.
Secretul pigmentului violet
Culoarea violet este dată de cantitatea de flanoid și resverator pe care acestea o conțin. Principala calitate a acestor substanțe este aceea că ajută la scăderea tensiunii arteriale, la relaxarea pereților arteriali, ceea ce permite o mai bună circulație sangvină.
Polifenoli ajută la reducerea inflamațiilor din organism, problemă ce poate sta la baza anumitor afecțiuni ale inimii dar și la instalarea diabetului.
Află mai multe despre beneficiile consumului alimentelor violet pe clicksanatate.ro