Rădăcina de Maca, remediul care te scapă de problemele erectile

21 ianuarie 2016 16:24   Sănătate
Ultima actualizare:

Maca este rădăcina unei legume din familia cruciferelor, în formă de inimă. Leguma aceasta, originară din America de Sud (mai exact, Peru), se cultivă la mare altitudine şi aceste condiţii aspre, susţin specialiştii, îi dau plantei virtuţi terapeutice remarcabile.

Maca stimulează metabolismul, încetineşte procesul de îmbătrânire, stimulează puterea de concentrare, creşte fertilitatea atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei şi tratează disfuncţiile sexuale.

Maca face parte din familia legumelor şi este rudă apropiată cu cartoful, forma acesteia fiind asemănătoare. Rădăcina în sine creşte la aproximativ şase centrimetri adâncime şi are o lungime în exterior de 5 cm. Există patru tipuri diferite și recunoscute de Maca, acestea fiind clasificate în funcţie de culoarea rădăcinii - violet închis, negru, galben închis şi roz deschis.

Maca este considerat un super-aliment datorită cantităţilor mari de vitamine, minerale, enzime şi aminoacizi esenţiali pe care-i conţine. Este foarte bogată în vitaminele din complexul B, vitaminele energiei, ceea ce face ca această legumă să fie un supliment extraordinar pentru vegetarieni şi vegani. De asemenea, rădăcina de maca este foarte bogată în minerale, în special calciu şi magneziu.

Află pe clicksanatate.ro cum poate crește rădăcina de Maca apetitul sexual în cazul bărbaților

Mai multe