Șapte condimente scad riscul îmbolnăvirii de cancer și de boli cardiovasculare
Radicalii liberi, care îmbătrânesc organismul, pot fi combătuți de efectul a șapte condimente : salvia, busuiocul, ardeiul iute, ghimbirul, scorţişoara şi şovârful.
Concluzia unui studiu efectuat pe parcursul a zece ani
La această concluzie au ajuns nutriționiștii de la Universitatea Nebraska din Lincoln (SUA) în urma unui studiu realizat într-un interval de zece ani. Specialiştii prestigiosului for universitar au constatat că cele şapte condimente au o influenţă pozitivă asupra stării noastre de sănătate atunci când acestea sunt incluse în dietă. Datorită puternicului efect antioxidant, cele șapte condimente, uşor de procurat de la magazinele Plafar, când sunt consumate în stare proaspătă sau uscate, scad riscul îmbolnăvirii de cancer, de boli cardiovasculare şi sunt eficiente pentru o longevitate sănătoasă.