Slăbeşte cu salată de sezon!

29 iunie 2011 14:27   Sănătate
Ultima actualizare:

Combinaţia dintre legumele proaspete şi carnea slabă îţi potoleşte senzaţia de foame şi-ţi aduce şi o cantitate suficientă de proteine şi vitamine.

Dacă vrei să încerci lucruri noi, adaugă în salată avocado, vişine, cireşe, caise sau căpşune.

Prima zi

Mic dejun: un iaurt sau un pahar de lapte degresat cu o felie de pâine prăjită. Gustare: două caise. Prânz: salată din două roşii, un ardei gras, o mână de ciuperci proaspete, măsline şi peşte la grătar (şalău, ton, păstrăv). Gustare: o cană cu compot de vişine. Cină: salată orientală cu un cartof fiert, jumătate de ardei gras, ceapă, două ouă fierte şi ceapă verde.

A doua zi

Mic dejun: o cană de ceai din plante, un baton de cereale, două felii de pâine prăjită cu dulceaţă. Gustare: două mere. Prânz: salată de orez cu morcovi, mazăre, roşii, ardei gras.Gustare: o felie de ananas. Cină: salată din cubuleţe de vinete, o roşie, ardei gras, două felii de piept de curcan la grătar.

A treia zi

Mic dejun: un pahar de lapte dulce, degresat, cereale, câteva stafide. Gustare: o banană. Prânz: salată din două roşii, ardei gras, ciuperci, măsline, două ouă fierte, 200 grame de brânză degresată, crutoane de pâine. Gustare: o pară. Cină: salată de roşii cu ardei gras, morcovi, ceapă, 100 g piept de pui fiert.

A patra zi

Mic dejun: un ou fiert, o felie de pâine neagră, salată verde, suc de portocale. Gustare: un pumn de cireşe. Prânz: salată dintr-o ţelină rasă, morcov ras, varză tăiată fin, piept de pui feliat la grătar, sucul de la o lămâie, două felii de pâine cu seminţe.Gustare: două piersici. Cină: 200 grame de peşte la cuptor cu roşii şi usturoi.

A cincea zi

Mic dejun: 200 de grame de lapte degresat cu cereale şi o banană. Gustare: o felie de pepene galben. Prânz: 300 g păstrăv la cuptor cu roşii, lămâie, 100 de grame de salată cu morcovi raşi, cu porumb şi lămâie. Gustare: un pumn de căpşune. Cină: 250 de grame de brânză dietetică de vaci, un ou fiert şi două roşii.

A şasea zi

Mic dejun: două felii de pâine neagră prăjită, o cană de lapte bătut, o cafea fără zahăr sau cu îndulcitor. Gustare: o portocală. Prânz: 150 g piure de spanac, salată de roşii cu castraveţi şi 200 de grame de piept de pui la grătar. Gustare: un kiwi. Cină: 200 de grame de peşte la grătar sau la cuptor, o salată de ţelină cu morcov.

Citeşte şi:

Cura de afine te menţine în formă!

Cum a slăbit Mihaela Borcea 10 kg în câteva săptămâni

Atenţie la dietele «minune»

Mai multe