Slăbeşte cu supe delicioase!

26 aprilie 2012 14:23   Sănătate
Ultima actualizare:

Important pentru reuşită este să încerci să mănânci echilibrat la micul dejun (cereale integrale, iaurt degresat, pâine neagră cu brânză de vaci şi legume crocante, un ou fiert tare) şi la cină, iar cele două gustări din timpul zilei să includă fructe proaspete. Atenţie! Cele care nu sunt prea coapte sunt mai indicate, deoarece conţin mai puţină fructoză. Evită mezelurile şi orice fel de dulciuri din comerţ.

Ingrediente: 2 sfecle roşii, 1 cartof, 120 g iaurt, 1 ceapă roşie, 1 lingură ulei de măsline, pătrunjel, sare, piper.

Preparare: Cureţi legumele, le tai cubuleţe şi le pui la fiert. După ce au fiert, le mixezi pe toate, adaugi ulei de măsline, sare şi piper după gust şi le amesteci. O poţi servi cu o lingură de iaurt, pătrunjel proaspăt tocat şi cu crutoane de pâine integrală.

Info dietă: Sfecla ­e o legumă indicată în diete (conţine multe vitamine, dar puţine calorii). Conţinutul ridicat de fibre încetineşte asimilarea glucidelor şi depunerile de grăsimi.

Vezi aici alte reţete!

Mai multe