Studiu: Există șase condimente care scad riscul îmbolnăvirilor de cancer
Cercetătorii susțin că radicalii liberi, care îmbătrânesc organismul, pot fi combătuți de efectul unor condimente precum: salvia, busuiocul, ardeiul iute, ghimbirul, scorţişoara şi şovârful. Aceasta este concluzia unui studiu, realizat de nutriţioniştii de la Universitatea Nebraska din Lincoln (SUA).
Specialiștii forului universitar susțin că șapte condimente influențează în bine sănătatea noastră
Specialiştii prestigiosului for universitar au constatat că cele şapte condimente au o influenţă pozitivă asupra stării noastre de sănătate atunci când acestea sunt incluse în dietă. Datorită puternicului efect antioxidant, cele șapte condimente, pe care le putem procura de la magazinele Plafar, când sunt consumate în stare proaspătă sau uscate, scad riscul îmbolnăvirii de cancer, de boli cardiovasculare şi sunt eficiente pentru o longevitate sănătoasă.