Te învăţăm să slăbeşti cu fructe!
Ziua 1
Mic dejun: 100 g fulgi de ovăz cu o lingură de seminţe de floarea-soarelui, 100 ml suc de portocale, un pumn de cireşe. Gustare: un măr.Prânz: două felii de pâine cu tărâţe, o bucată de somon, cu salată verde şi suc de lămâie, 100 g iaurt şi o lingură cu miere. Gustare: o piersică Cină: o porţie de ficat înăbuşit, câteva ciuperci sotate, un pumn de fructe de pădure, 1 iaurt degresat.
Ziua 2
Mic dejun: o felie pâine un ou fiert moale, 100 ml suc de portocale. Gustare: o salată de fructe.Prânz: o porţie de fasole verde fiartă, alături de o salată verde şi o felie de pâine integrală.Gustare: smochine.Cină: o bucată de carne slabă fiartă şi morcovi înăbuşiţi cu salată de andive.
Ziua 3
Mic dejun: două felii de pâine, două bucăţi brânză degresată, o caisă. Gustare: o portocalăPrânz: salată de sfeclă, morcovi şi verdeţuri, o porţie de orez cu o bucată de piept de pui la grătar.Gustare: o mână de căpşune.Cină: dovlecei şi ardei gratinaţi până la săturare.
Ziua 4
Mic dejun: 100 de grame de biscuiţi dietetici, un pumn de seminţe de floarea-soarelui. Gustare: 15 migdale şi suc de portocale.Prânz: o felie de pâine de secară, o salată cu ton.Gustare: un pumn de cireşe. Cină: pui fiert cu varză de Bruxelles şi broccoli.
Ziua 5
Mic dejun: o omletă fără ulei, câteva bucăţele de brânză degresată, o felie de pâine prăjită şi o roşie.Gustare: o piersică.Prânz: supă cu găluşte de griş, o porţie de friptură de vită pe grătar şi o salată verde.Gustare: un pumn de dude.Cină: mâncare de mazăre cu iaurt degresat.
Ziua 6
Mic dejun: un iaurt cu cereale integrale, două felii de pâine cu humus. Gustare: 2 nectarinePrânz: o ciorbă de legume şi o porţie de orez fiert cu salată de sfeclă roşie. Gustare: o pară.Cină: piept de pui pe grătar cu doi cartofi fierţi.
Ziua 7
Mic dejun: 1 iaurt degresat cu cereale integrale, două felii de pepene galben.Gustare: un avocadoPrânz: o porţie de tocăniţă de ciuperci, două felii de pâine prăjită, un iaurt cu fructe de pădure. Gustare: fresh de portocale.Cină: o porţie de peşte la grătar cu un cartof copt şi zeamă de lămâie.