Top 7 alimente care ne scapă de toxine

8 august 2016 12:56   Sănătate
Ultima actualizare:

Surplusul de toxine din organism ne poate afecta grav sănătatea, susțin specialiștii în domeniu.În acest sens, iată câteva alimente care ne scapă de toxine si cu care poţi face „curăţenie” în organism!

1. Apa este cea mai importanta

Dacă vrei să scapi de toxine, fă-ţi din apă cel mai bun aliat. Consumă 2 litri pe zi, chiar 3, dacă eşti o persoană activă şi faci sport. Un obicei sănătos este să consumi pe stomacul gol un pahar cu apă călduţă, în care ai adăugat o lingură de ulei de măsline.

Apa caldă cu sare este o altă reţetă care te ajută că îţi „speli” intestinele şi pe care o poţi încerca dacă nu suferi de hipertensiune. Încălzeşte puţin un litru de apă şi adaugă apoi 2 linguriţe de sare de mare. Consumă acest amestec dimineaţa, pe stomacul gol, cel mult 3 zile.

Alte avantaje ale detoxificării cu apă sunt reducerea semnelor îmbătrânirii şi estompearea aspectul de coajă de portocală, specific celulitei.

2. Sfecla roşie

Te gândeşti la ea doar ca variantă de salată cu oţet, pe lângă felul principal de mâncare, însă sfecla roşie ar trebui introdusă cât mai des în alimentaţie, mai ales dacă vrei să scapi de toxine. Această legumă este renumită pentru fitochimicale şi pentru pentru mineralele conţinute, care purifică sângele şi ficatul. Consumată ca salată sau ca suc proaspăt, înainte de mesele principale ale zilei, sfecla roşie îţi garantează o detoxifiere ca la carte. 

Citeşte mai multe despre acest subiect AICI.

Află mai multe şi despre cele 3 complicaţii ale hipertensiunii.

Iată ce poziţii sexuale facilitează orgasmul.

Mai multe