Topul fructelor care reduc nivelul de colesterol. Kiwi are beneficii neştiute pentru sănătate
Câteva alimente consumate regulat pot reduce nivelul de colesterol „rău‟/ LDL, îmbunătăţind fluxul sanguin şi calitatea grăsimilor. Printre ele se numără şi fructele pe care le putem mânca în orice perioadă a anului.
Nivelul ridicat de colesterol poate duce la multe probleme de sănătate, printre care bolile de inimă. Printre principalii factori care cresc colesterolul se numără şi dieta nesănătoasă. Pentru a reduce nivelul de colesterol, reţeta este simplă: trebuie să renunţăm la anumite vicii (de exemplu: la fumat) şi să consumăm multe fructe şi alimente proaspete. Fructele sunt bogate în vitamine, minerale şi în antioxidanţi, substanţe vitale care protejează organismul de diferite boli, stimulează sistemul imunitar şi menţin colesterolul la un nivel optim.