Sânii au salvat-o de la şomaj pe Roxana Ionescu

22 februarie 2010 18:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Un şut în fund înseamnă un pas înainte, mai ales dacă ai decolteul Roxanei Ionescu. Dată afară de la rubrica Meteo a Observatorului, de consilierii de imagine englezi, vedeta postului Antena 1 n-a fost lăsată pe drumuri, pregătindu-i-se o emisiune de divertisment.

Schimbările impuse de consilierii de imagine veniţi la Antena 1 au inclus-o şi pe Roxana Ionescu, cea care, până vineri, a prezentat rubrica Meteo a Observatorului de la ora 19.00.

Deşi gurile rele s-au grăbit să spună că frumoasa blondină a fost trimisă în şomaj, deoarece nu era agreată de echipa venită din Londra, lucrurile nu stau deloc aşa.

De luna viitoare, frumoasa vedetă va modera o nouă emisiune interactivă şi este extrem de fericită că s-a întors la marea sa dragoste, divertismentul.

„În nici un caz nu am fost dată afară - ba, din contră, am fost promovată. Acum, urmează să prezint o emisiune de divertisment, la care lucrez intens. Nu vă pot spune încă despre ce este vorba, pentru că nu am detalii exacte. Oricum, urmează să apar pe post în maximum o lună. Am petrecut o perioadă minunată la Meteo, însă mă bucur că voi face din nou ceea ce îmi place cel mai mult", a declarat Roxana, pentru Click!

Devenită celebră cu emisiunea „Ciao, Darwin!", datorită bustului său impresionant, se pare că ea a reuşit să îi convingă şi pe consilierii englezi că formele sale apetisante pot aduce un plus de audienţă postului la care lucrează.

Mai citeşte:

Roxana Ionescu, dată afară de la Meteo

Roxana Ionescu: «M-a emoţionat foarte mult Alex»

Roxana: «Lumea îmi spunea că sunt grasă!»

Ele şi-au arătat sfârcurile pentru audienţă

Daniela Crudu

Atunci când ratingul matinalului „‘Neaţa cu Răzvan şi Dani" este în cădere liberă, producătorii emisiunii scot la bătaie artileria grea: Daniela Crudu. Ca un făcut, acesteia îi mai „zboară" câte un sân din bustierele minuscule pe care le poartă.

Mai citeşte:

Daniela Crudu, interzis de la şefi să defileze în chiloţi

Daniela Crudu pozează din nou în Playboy - VIDEO

Daniela Crudu, cu sânul la vedere - VIDEO

Andreea Mantea

Vedeta Playboy este o altă bombă sexy la care producătorii de televiziune apelează cu încredere, ori de câte ori au audienţe scăzute. Cei care s-au putut bucura ultima oară de nurii siliconaţi ai Andreei Mantea sunt telespectatorii show-ului „Dansez pentru tine" de la Pro TV. Ea a scăpat de duel, după ce, în timpul unui dans energic, i-a ieşit un sân din sutien.

Vezi aici VIDEO.

Mai citeşte:

Mantea, afară de pe podium că are sânii prea mari!

Mai multe