Sânzi, cu «păsărica» la vedere, într-o seară fierbinte !

12 iulie 2011 11:56   Actualitate
Ultima actualizare:

Până acum a pozat în blonda pudică şi cuminte! Iată însă că Sânziana Buruiană a călcat şi ea pe bec, ca şi alte colege păţite din show-biz, la un eveniment monden. Ea a fost surprinsă cu „veveriţa”  la vedere, când cobora dintr-o limuzină.

De când iese avocatul Bobby Constantinescu,Sânziana Buruiană încearcă, dar nu prea reuşeşte, să-şi izeleze imaginea, acesta interzicându-i rochiile de piţipoancă, dar şi apariţiile exagerat de decoltate, care i-au asigurat practic succesul în show-biz.

Cum lupul îşi schimbă părul dar năravul ba, blonda face ce face şi calcă în străchini când ţi-e lumea mai dragă. Prima dată ea a fost surprinsă, cu câteva luni în urmă de fotoreporterii Click! cu „bidoanele” la vedere, în culisele unei prezentări de modă. Luna trecută, însă, la lansarea unei cafenele de fiţe, Sânzi a făcut-o lată. Ea a venit într-o rochiţă cu paiete strălucitoare care de abia îi acoperea fundul.

Click pe imagine pentru mărire! (foto: Revista Star)

Mai grav a fost că, atunci când a coborât din limuziana care a adus-o, blonda a uitat că nu avea chiloţi pe ea şi şi-a desfăcut larg picioarele lăsându-şi la vedere „savarina” în toată splendoarea ei, pe care, fiind pe fază, au reuşit să o surprindă paparazzii revistei Star.

Iată ce grăsuţă este Sânziana Buruiană - FOTO

Adina Barbu şi Sânziana Buruiană îi fac concurenţă lui Mircea Badea

Sânziana a  dat acatiste  de Înălţare!

Mai multe