Sânziana a plătit lăutari pentru Rătzoi!

2 mai 2012 18:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Sânziana Buruiană a dat chef mare, ieri, în cinstea iubitului ei Cătălin, zis şi Rătzoi, care a împlinit 22 de ani. Blonda i-a adus cadou la miezul nopţii o trupă de lăutari, moment în care invitaţii au început să arunce cu banii pentru dedicaţii.

Sânziana Buruiană e în culmea fericirii! Are un iubit mai tânăr cu trei ani decât ea, pe Cătălin, zis şi Rătzoi, care o plimbă în vacanţe exotice şi îi face toate poftele.

Petrecerea s-a ţinut în două corturi, în curte

Marţi, chiar de 1 Mai, a fost însă rândul Sânzianei să îşi surprindă iubitul, care a împlinit 22 de ani, ea pregătindu-i acestuia o petrecere de pomină. Cheful a avut loc chiar în curtea vilei lui Rătzoi din Budeşti, o localitate situată la 30 km de Bucureşti.

Tortul a avut desenat  un răţoi

Ca o adevărată gospodină, Sânzi a muncit toată ziua, s-a luptat cu corturile cot la cot cu muncitorii, a ajutat la prepararea bucatelor şi s-a îngrijit să îi facă tânărului o surpriză de zile mari.

În jurul orei 20.00, invitaţii au început să sosească, curtea umplându-se până la refuz. Grătarele s-au încins, mititeii şi fripturile au sfârâit până la 12 noaptea, când pe poartă au intrat lăutarii. Muzicanţii au fost cadoul făcut de Sânzi iubitului. Imediat, petrecerea s-a încins, au început dedicaţiile, iar Sânzi a dat din buric pe manele şi a aruncat cu bani la greu.

Mai multe