Sânziana a slăbit 5 kg cu sex sălbatic

19 ianuarie 2011 19:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Blonda a găsit secretul taliei de viespe, fără diete drastice sau efort la sală. Nemulţumită că s-a îngrăşat câteva kilograme de Sărbători, Sânziana a îmbinat utilul cu plăcutul, iar partidele fierbinţi de sex au scăpat-o de depozitele inestetice de grăsime.

Gurmandă convinsă, Sânziana Buruiană a făcut câteva excese în perioada Sărbătorilor, iar fripturile şi sărmăluţele au lăsat urme vizibile pe trupul său apetisant. Imediat după Revelion, simpatica vedetă ne-a mărturisit că doreşte cu orice preţ să revină la silueta de manechin.

Din fericire, nu a fost nevoie să apeleze la o dietă strictă, căci a găsit o soluţie mult mai plăcută şi deloc chinuitoare: sexul.

„Acum arăt foarte bine, sunt mulţumită de mine şi de faptul că am reuşit să scap de kilogramele în plus, fără să mă abţin de la mâncare. E meritul iubitului meu, care, de la începutul anului, abia mă mai lasă să mai ies din casă", ne-a declarat Sânziana, râzând.

Vedeta e foarte fericită alături de iubitul ei, Bobby, avocat de meserie. Încă nu s-au mutat împreună, oficial, dar Sânziana îşi petrece mai tot timpul în apartamentul lui, transformat în cuibuşor de nebunii: „De când ne-am întors de la munte, stăm numai la Bobby. Sunt foarte fericită, ne înţelegem foarte bine, mă simt ca şi cum l-aş cunoaşte de o viaţă", ne-a mai spus vedeta.

Sânziana se iubeşte cu un avocat!

La scurt timp după ce s-a despărţit de regizorul George Ciubotaru, Sânziana s-a reîntâlnit cu un prieten mai vechi, avocatul Bobby, şi i-a acceptat imediat avansurile.

Cei doi sunt extrem de fericiţi, iar în cele trei luni de când formează un cuplu, acesta nu a supărat-o niciodată pe Sânziana. Mai mult, îi face toate poftele şi toate plăcerile, o însoţeşte la prezentările de modă şi o lasă să iasă cu fetele în oraş.

Duban a dat jos 10 kg

Actorul Andrei Duban (38 de ani) a slăbit şi el la scurt timp după ce a cunoscut-o pe logodnica lui, Graţiela (21 de ani).

Nu prin sport şi nici nu ajutorul curelor de slăbire, ci prin ore de amor nebun, a reuşit să dea jos nu mai puţin de zece kilograme, fapt care l-a mulţumit pe deplin. Îndrăgostit lulea, actorul nu a ţinut secret fapul că, cel puţin la începutul relaţiei, obişnuia să facă dragoste de câteva ori pe zi.

Mai multe