Sânziana: «Ai grijă să nu te înşele şi pe tine!»

5 iunie 2011 14:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Vezi şi:

Din jurnalul intim al Pamelei de România: «Cu Vârciu m-am udat toată!»

EXCLUSIV! Simona Traşcă: «Dacă eu sunt găină, Popeasca e o curcă beată» FOTO

Sânziana Buruiană şi Pamela de România au în comun nu doar faptul că sunt blonde! Click! a aflat că cele două au împărţit şi acelaşi bărbat, este vorba despre regizorul George Ciubotaru, cu care Simona Traşcă s-a cuplat în urmă cu doar câteva săptămâni.

Vineri seară, Simona şi Sânziana au dat nas în nas la o prezentare de costume de baie Calzedonia, în clubul Zebra. Aflând că Pamela l-a cucerit pe fostul ei iubit, Buruiană a avertizat-o să aibă grijă că regizorul, care are o listă lungă de cuceriri în show-biz, să nu o înşele şi pe ea.

„M-am despărţit de Ciubotaru pentru că era un afemeiat. L-am prins că m-a înşelat. Pamela e o fată drăguţă şi o sfătuiesc să aibă mare grijă cu domnul regizor!", a declarat Sânzi într-un interviu pentru Clubbing Report.

Sânziana a avut o relaţie de doi ani de zile cu Ciubotaru, cei doi despărţindu-se cu scandal în toamna anului trecut. Sânzi l-a acuzat atunci pe fostul ei iubit că ar avea un copil, mai precis o fetiţă, cu o altă femeie, pe care l-a ţinut ascuns.

„M-a minţit şi cu copilul şi cu vârsta. Zice că are 38 de ani când de fapt are 41", ne-a declarat Sânziana. În replică, Ciubotaru a dezvăluit pentru Click! că fetiţa nu este a lui , ci doar a recunoscut-o în acte, fapt dovedit şi de testul de paternitate.

Mai multe