Sânziana, cu sânii la vedere la dat zăpada FOTO

6 ianuarie 2011 17:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Sânziana Buruiană ţine morţiş să arate că orice ar face ştie să fie sexy. La începutul săptămânii, fostul „iepuraş" Playboy a muncit pe rupte să dea zăpada de pe maşină, chiar dacă era într-o ţinută sexy, demnă de o cafenea de fiţe.

Îmbrăcată cu o rochiţă minusculă, cu „celebrul" decolteu la vedere, dar cu o căciulă enormă de blană albă pe cap, Sânziana nu s-a luat cu mâinile de cap când a văzut că trebuie

să-şi cureţe maşina. Nu a stat prea mult pe gânduri când şi-a văzut VW-ul cu un strat considerabil de zăpadă pe capotă şi geamuri. A cotrobăit prin torpedou şi, după ce a găsit o perie, s-a apucat conştiincioasă să deszăpezească autoturismul argintiu.

CITEŞTE ŞI

Sânziana Buruiană în război cu Livia Tăvăluc: "Am auzit că e fomistă"

Scandal între Sânziana şi Livia Tăvăluc! Află ce acuze îi aduce blonda

Iată ce le transmite Sânziana Buruiană spaniolilor care au luat-o la mişto!

Sânziana Buruiană nu mai are cont de Facebook! Cineva i l-a spart!

Puţin încurcată la început, de noua ei postură de „deszăpezitoare" de maşini, blonda cu sânii mari şi-a intrat, uşor-uşor, în ritm.

După 10 minute de rânit la parbriz, Sânziana a demarat în trombă, cu prietena ei alături, pe scaunul din faţă, către locuinţa acesteia din urmă.

Cele două s-au oprit la un butic de pe bulevard doar pentru a lua o sticlă de şampanie, pe care au savurat-o împreună, noaptea, în apartamentul noii „cuceriri" brunete. Astfel, au continuat „cheful" început câteva ore mai devreme, într-o cafenea de fiţe din Dorobanţi.

Sânziana şi prietena ei au petrecut câteva ore într-o cafenea, după care s-au îndreptat spre casă

Mai multe