Sânziana Negru dezvăluie motivul despărţirii de Smiley: «Relaţia s-a consumat»

17 iulie 2012 5:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Deşi după ce solistul s-a despărţit de Laura Cosoi se vehicula o posibilă împăcare între Smiley şi Sânziana, aceasta din urmă a ţinut să precizeze că acest lucru nu mai este posibil, deoarece ea este implicată într-o altă relaţie.

În plus, spune ea, a rămas în relaţii foarte bune cu fostul iubit.

"A fost o relaţie frumoasă, au trecut 5 ani de atunci, am fost aproape 2 ani împreună. Ne-am mai auzitla telefon, ne-am mai şi văzut, pentru că aveam jobul, eram nevoiţi. Poate aşa am şi trecut mai uşor. Nu ne-am despărţit datorită altei persoane, relaţia noastră s-a terminat atunci când s-a consumat. Ne-am cunoscut în studioul lui Marius Moga, eu eram la facultate la Cluj. Ne pupăm pe obraz chiar şi acum, când ne vedem. Primesc SMS-uri de la el legate de muzică, de filmări. Eu sunt implicată într-o altă relaţie", a povestit ea la Kanal D.

Sânziana Negru, fosta VJ-iţă la Music Channel, se pregăteşte acum să se lanseze şi în muzică sub numele de scenă Siella. "M-am gândit că Lady Gaga ar fi invidioasă pe numele acesta, eu l-am ales, mi se pare feminin şi uşor de reţinut", a mai spus ea.

Mai multe