Sara şi Iker, sex nebun la Mondiale!

7 iulie 2010 16:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Portarul Iker Casillas a preferat să petreacă departe de coechipieri, împreună cu iubita, Sara Carbonero, la hotelul la care aceasta este cazată. Selecţionerul Spaniei, Vicente del Bosque, le-a dat o seară liberă elevilor săi după victoria din sferturile Campionatului Mondial.

Fotbaliştii au decis să sărbătorească accederea în penultimul act al turneului final, aşa că s-au dus, alături de iubite, soţii sau prietene, la un club din Johannesburg. Iker Casillas a dat cheful nocturn împreună cu jucătorii naţionalei pe o seară romantică şi fierbinte, potrivit tabloidelor, în compania „jumătăţii" sale, ziarista Sara Carbonero.

Citeşte şi:Sara s-a temut pentru Casillas

Casillas, jucătorul cu care femeile din Spania şi-ar înşela soţul

Casillas, cel mai superstiţios jucător de la Cupa MondialăSara Carbonero, iubita lui Casillas, vinovată de înfrângerea Spaniei

Imediat după meci, echipa a revenit la hotel, iar goalkeaperul a plecat spre locul unde Sara este cazată pe durata Campionatului Mondial. Îmbrăcat în treningul de prezentare al naţionalei, Iker s-a urcat într-un taxi şi s-a oprit la hotelul Radisson, acolo unde îl aştepta focoasa jurnalistă.

Cei doi au luat cina într-un separeu, apoi s-au retras în camera Sarei, unde au făcut dragoste toată noaptea, susţin jurnaliştii spanioli. De dimineaţă, au părăsit hotelul împreună, însă portarul a fost aşteptat de autocarul echipei, în vreme ce Carbonero a plecat cu un taxi.

Mai multe