Satanist arestat după ce a omorât o femeie într-un ritual, în noaptea de Paşte

19 iunie 2014 11:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Capitala Greciei, Atena a fost scena unei crime ciudate. Un tânăr, autointitulat satanist, a fost arestat de poliţia din localitate după ce în duminica Paştelui ordodox, a ucis o femeie a străzii într-un parc. Sângele rezultat ar fi fost folosit pentru a desena o pentagrama pe una din băncile parcului.

În Grecia, perioada sărbătorilor pascale nu a trecut fără incidente. Ciudat a fost faptul că în acest an poliţiştii s-au confruntat şi cu o crimă bizară. Oamenii legii au găsit cadavrul unei femei fără adăpost în vârstă de 44 de ani, într-un parc din localitate. Pe lângă faptul că victima avea capul crăpat, la câţiva metri de ea, pe o bancă era desenat un simbol satanic cu sângele ei, fapt ce a stârnit revolta cetăţenilor speriaţi.

În baza cercetărilor efectuate, poliţiştii au arestat un tânăr de 22 de ani care s-a autointitulat satanist pe reţelele de socializare, iar după percheziţiile efectuate şi analizele de laborator, s-a dovedit că el era vinovatul. Numele acestuia nu a fost dat publicităţii de teamă că locuitorii creştini vor reacţiona la adresa sa. Ulterior la interogatoriu, bărbatul a recunoscut că plănuia şi alte crime pentru a finaliza un ritual prin care încerca să pornească Apocalipsa.

Mai multe