Scandal de proporții între Ștefan Stan și Andrei Duban! Cântărețul a sărit la bătaie!

14 mai 2014 21:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Scandalul dintre Ștefan Stan și Andrei Duban a pornit la filmarea unei reclame, unde cântărețului i-a sărit țandăra. Vezi de ce!

Chemat să filmeze un spot publicitar la un suc de mere, Ștefan Stan a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută. După ce regizorul, care l-a pus să se îmbrace în Prâslea cel voinic și să cânte pe o melodie de manele, "Striga cu mine, hai striga cu mine, suc de mere, cata placere!", artistul s-a trezit, cu trei pitici în jurul său, care dansau.

Toate bune și frumoase, până când regizorul i-a spus să se îmbrace în Adam, într-un costum transparent, penibil. De altfel, în timp ce se schimba, Ștefan Stan bombănea într-una. Nici n-a apărut bine cu noul costum, că același regizor i-a lipit o frunză, pe părțile intime.

Și-a ținut nervii în frâu, până când l-a scos din sărite, și faptul că a fost pus să bea suc, până n-a mai putut. Iar una dintre "pitice", insista într-una să bea ultimul pahar, pentru cadrul final. Totul a culminat când regizorul, nimeni altul decât Andrei Duban deghizat, i-a cerut să se costumeze în Albă ca Zăpada. Atunci a izbucnit și a sărit la bătaie la Duban.

Vizibil enervat, Ștefan Stan s-a calmat cu greu, chiar și după ce un reporter al emisiunii de seară, de la Kanal D a venit cu un tort, semn că a fost victima unei farse.

Mai multe