Scandal în pauza de publicitate, «La Măruţă»: fata lui Carmen Harra a primit un pahar de apă în faţă!

5 septembrie 2013 18:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Joi după-amiază, Carmen Harra şi Petru Mircea au fost invitaţi în platoul emisiunii "La Măruţă". După câteva minute de discuţie, lor li s-au alăturat impresarul Marius Gavrilă şi jurnalistul George Stanca. Discuţia a fost una foarte aprinsă, dar spiritele s-au încins şi mai tare pe pauza de publicitate.

Enervată de situaţia din emisiune, Alexandra Harra, fata lui Carmen, a intrat în platou şi a sfătuit-o pe mama ei să nu îşi schimbe sub nici o formă declaraţiile la adresa lui Petru Mircea.

În acel moment, impresarul Marius Gavrilă a sărit ca ars, iar Alexandra i-a repetat mamei sale să nu îşi retragă afirmaţiile şi a rugat-o să nu se lase influenţată de acesta, moment în care Gavrilă i-a aruncat în faţă un pahar cu apă.

George Stanca

Jurnalistul George Stanca a fost prezent la toată această scenă şi a dezvăluit cum au stat lucrurile la faţa locului.

"În pauza de publicitate, Măruţă a plecat, iar noi am rămas în emisiune. La un moment dat Alexandra, fata lui Carmen Harra a intrat şi i-a spus să nu renunţe la ideile ei, să nu retragă nimic din tot ce spusese până atunci.

Atunci, Marius Gavrilă s-a luat de Alexandra, iar ea i-a spus lui Carmen să nu se ia după «un idiot». Acesta s-a enervat şi i-a aruncat un pahar cu apă în faţă, stropind-o atât pe Alexandra, cât şi pe mama ei", a declarat sciitorul.

Mai multe