Scandal la „Mamaia“: Mihaela Mihai a plâns pe scenă

30 august 2010 14:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Compozitorul Marcel Dragor a primit pentru piesa „O viață de artist“, interpretată de Mihaela Mihai premiul al III-lea.  Solista a lăcrimat pe scenă după primirea premiului, cerând publicului să se ridice și să aplaude o piesă care merita mult mai mult. Mădălin Voicu a replicat că piesa lui Marcel Dragomir n-ar fi trecut nici de preselecție dacă n-ar fi fost vocea Mihaelei Mihai.

Însă, aseară, la „Mamaia“, multe piese și prestații aplaudate de public nu au primit decât premii simbolice de la juriul de specialitate.

La creație, premiul I a fost obţinut de compozitorul și textierul Dragoș Dincă, cu melodia „La umbra ta“, interpretată de Lucia Dumitrescu. Premiul al II-lea i-a revenit compozitorului Nicolae Caragia și textierei Daniela Doroftei, pentru melodia „Misterioasa mea“, interpretată de Mihai Băjenaru.

Daniela Cojocaru din Iași a plecat de la „Mamaia“ la volanul unei Skoda

Mihaela Daniela Cojocaru (25 de ani), din Iași, este marea câștigătoare a ediției nr. 40 a festivalului - după cum au votat duminică dimineață consilierii județeni din Constanța și nu juriul. Câştigătoarea a primit un autoturism Skoda. Mihaela Daniela Cojocaru se află la a doua participare la „Mamaia“, iar în acest an a interpretat melodia „Moldovean blues“, iar în finală a intrat cu piesa „Trurli“. „Am visat să cânt pe această scenă și am reușit“, spune solista, care la ora actuală se pregătește să susțină licența la canto clasic.

Mai multe