Scandal monstru! Alin Oprea şi Tavi Colen - confruntare istorică, despărţire iremediabilă!

26 ianuarie 2012 22:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Solistul formaţiei Talisman, Alin Oprea, ar fi fost dispus să îngroape securea războiului cu Tavi Colen, fostul lui coleg de trupă.

"Am adus acest semn de pace, e un microfon foarte drag mie, i-l dăruiesc. Am auzit că trece prin momente mai dificile, nu e uşor să pierzi o familei, un copil. Nu are motive să se războiască cu mine, dar sunt pregătit pentru orice", a spus Alin Oprea la Kanal D. Însă artistul nu se aştepta la ce a urmat.

Tavi Colen, care a intervenit prin telefon, nu a vrut să i se adreseze direct, dar a dezvăluit care au fost ultimele discuţii contradictorii dintre ei. "I-am cerut trei lucruri: să nu mai bea înainte de a urca pe scenă, să nu mai vină cu soţia la concerte, şi a treia problemă a fost legată de un contract".

În scurt timp lucrurile au scăpat de sub control, iar cei doi au început să-şi aducă acuze grave. Alin Oprea a afirmat că Tavi cânta prost live: "De multe ori trebuia să cânt astfel încât să-l acopăr. Asta este, cântai fals!", iar Tavi a afirmat: "Când bea îl aduceam pe opt cărări, să nu-l vadă presa!".

Dar cea mai aprinsă discuţie a fost cea legată de un contract de mii de euro pe care Tavi Colen l-ar fi făcut prin intermediul fundaţiei sale, contract pe care Alin Oprea l-a refăcut, în calitate de compozitor al piesei, şi ar fi încasat suma cu pricina.

"Nu mă provoca", i-a spus Alin Oprea în mai multe rânduri. Până la urmă, blondul a declarat că Tavi ar fi semnat acte false şi că îl va da în judecată. El l-a acuzat şi de faptul că i-ar fi interpretat piesele ilegal. "După ce s-a întâmplat în această seară, deschid proces. M-a deranjat tonul lui din seara asta. Îmi pare rău, am crezut că ne vom da mâna. Dar mi s-a adresat cu ură", a concluzionat Alin.

Mai multe