Scandal monstru între Giulia şi DJ Project! S-au certat din cauza Adelei Popescu

14 decembrie 2012 7:02   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce ieri au apărut bârfe că băieţii de la DJ Project caută o nouă solistă pentru că Adelei Popescu i-ar expira în câteva zile contractul, managerul trupei contracarează zvonurile şi dă vina pe Giula Anghelescu.

Deşi nu a spus lucrurile la modul cel mai direct, Emil Burloi a lăsat de înţeles că Giulia ar fi lansat bârfele cu privire la plecarea Adelei Popescu. "Zvonurile despre plecarea ei au fost lansate de cineva care voia să-şi relanseze cariera şi să facă publicitate unui resort unde cântă de revelion contra unei vacanţe de Crăciun”, a declarat Burloi pentru Ring.

Se pare că pe afişul de promovare a concertului pe care Giulia îl susţine în Turcia apar şi băieţii de la DJ Project, deşi nu vor cânta împreună. "Dacă aşa îşi câştigă o vacanţă de Crăciun şi un revelion pentru familia ei în Turcia, să le considere un cadou din partea foştilor ei colegi.

În replică Giulia a explicat că afişul a fost o greşeală a organizatorilor spectacolului. "Problema a fost remediată. Când am început să cânt cu DJ Project, mi s-a întâmplat să cânt, iar pe afiş apărea fosta solistă, Elena. Nu m-am supărat. Poate s-a întâmplat şi să apar eu pe afiş deşi venea Adela."

Mai multe