Scandal pe averea lui Sergiu Nicolaescu! Văduva i-ar fi spus surorii regizorului să vândă apartamentul

2 iulie 2013 14:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Scandalul dintre cele două a pornit după ce a fost deschis testamentul lui Nicolaescu, în care Iolanda Nicolaescu, sora acestuia, nu era menţionată ca moştenitor. Femeia a luat foc şi s-a decis să recupereze ceea ce susţine că i se cuvine. Astfel, a dat-o în judecată pe Dana Nicolaescu, cumnata ei, iar prima înfăţişare va avea loc pe 9 iulie.

"Prima înfăţişare este pe 9 iulie şi apoi vom vedea ce este. Trebuie să fac ceva, nu pot să cred că fratele meu m-a scos din tot. Până acum, eram în toate testamentele, iar acum nu mai apar nicăieri. Între noi a fost o legătură foarte strânsă şi nimeni nu poate să creadă că el a lăsat un testament în care eu nu sunt menţionată. Dana nu mai are grijă de mine, s-a supărat pe mine acum. Nu ne-am certat, nu am avut nimic, absolut", a declarat aceasta, pentru Happy Hour.

O prietenă a familiei Nicolaescu, invitată la Acces direct, a făcut câteva precizări foarte importante. "Ultima oară am vorbit cu doamna Iolanda în aprilie, dar am vorbit la telefon. La un moment dat ama flat că Dana i-a tăiat raţia la bani şi că nu îşi mai poate lua medicamentele. Când doamna Iolanda i-a spus asta, Dana Nicolaescu i-ar fi zis să vândă apartamentul, dacă vrea bani"

Mai multe