Scandal sexual în showbiz! După Floarea Leonida, un alt personaj monden face sex pe bani în străinătate! - FOTO

16 septembrie 2012 10:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Numărul românilor care fac bani grei din prostituţie creşte! Se pare că fosta gimnastă nu e singura care prestează cea mai veche meserie din lume. Un controversat manechin se vinde pe 300 de euro în Italia.

Eduard Anghel, fostul manechin al designerului Răzvan Ciobanu, se vinde pe un site de homosexuali din Italia. Tânărul atrage clienţii cu cu imagini în care apare gol. Conform site-ului gayromeo, sub pseudonimul ORonny, Eduard, care se declară bisexual, cere 300 euro pentru o oră de companie și 2000 euro pentru o noapte, scrie mondenonline.ro

Fostul manechin a devenit cunoscut în showbiz în 2008, când a pozat gol pentru colecţia lui Răzvan Ciobanu. Tânărul era minor la vremea respectivă, însă a pozat cu acordul părinţilor.

În pictorialul ce a făcut vâlvă în urmă cu patru ani, Eduard a apărut în totalitate dezbrăcat, într-un scenariu desfășurat într-o cameră de hotel, alături de o tânără cu care "se alinta", ca o primă experiență sexuală a sa. "Am obținut acordul părinților săi. Suntem complet acoperiți din punct de vedere legal", a stins focul la vremea respectivă Răzvan Ciobanu.

Mai multe