Scandalul continuă! Mama fetiţei înfiate de Luminiţei Anghel recidivează! Uite ce acuze îi aduce!

4 iunie 2013 15:19   Actualitate
Ultima actualizare:

În 2009, Luminiţa Anghel a luat-o în grijă pe Maria şi de atunci nu s-a mai desprăţit de ea. Angelica Constantin, mama biologică a Mariei, susţine acum că îşi vrea fiica înapoi.

Angelica Constantin a fost invitată la Acces Direct unde a vorbit despre felul în care susţine că a pierdut-o pe Maria şi a insinuat că Luminiţa Anghel a luat-o pe Maria fără acordul ei.

«Doamna Luminiţa Anghel mi-a luat fetiţa fără semnătura mea. Cred că a avut pile la centrul de plasament unde era fiica mea. Mie trebuia să mni se ceară părerea. Eu am născut fetiţa asta ca să o ţin lângă mine. Nu am ţinut-o pentru că statul mi-a ridicat nişte bani. Ea avea doi ani şi două luni când am dus-o la centrul de plasament. După un an îmi rezolvasem cu casa şi când m-am dus să îmi iau fata înapoi mi s-a spus că nu mai este la ei şi că este la Luminiţa Anghel. Am căutat-o pe Luminiţa Anghel. Managera de caz a fetiţei mele mi-a spus să o las în pace că nu mai are ce să discute cu mine că şi-a dat demisia», a spus mama Mariei.

«Pe Luminiţa Anghel nu am reuşit să o găsesc timp de 4 ani. Am găsit-o prin intermediul unui unchi de-al meu. Am mers la ea acasă, am aşteptat la poartă şi a apărut bona căreia i-am spus că sunt mama Mariei. Eu am mers la fiica mea de câte ori a fost nevoie la centrul de plasament de două ori pe săptămână. Când am dat-o acolo am fost să îmi văd copilul. Şefa centrului de plasament nu mi-a dat voie să îmi văd fetiţa şi am crezut că ori e vândută, ori e bătută. Am venit cu poliţia peste ei şi aşa am reuşit după două ore să îmi văd fetiţa. Eu nu am mai putut să îmi văd după aceea fetiţa abia după ce a luat-o Luminiţa Anghel», a mai spus Angelica Constantin.

«Eu o să îmi iau fetiţa până la urmă, pentru că Luminiţa Anghel nu are nicio semnătură de la mine», a mai spus femeia.

Mai multe