«Scandalul Tabără», o răzbunare?

12 august 2010 16:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Scandalul în care a fost implicat realizatorul tv Cristian Tabără ar putea fi o pură răzbunare din partea fostei iubite, părăsită de acesta în urmă cu un an. Surse judiciare ne-au confirmat faptul că, iniţial, Alina Bodnaru, mama fetiţei care acuză fosta vedetă Pro Tv de abuz sexual, a negat că bărbatul ar fi profitat de fiica ei şi a pus totul pe seama fabulaţiei minorei.

Întreaga poveste ar fi pornit, la jumătatea lunii iulie, de la o discuţie mai aprinsă, pe tema situaţiei şcolare, dintre Alexandra, o fetiţă de numai 12 ani, şi mama ei, Alina, fosta iubită a lui Cristian Tabără.

Supărată, micuţa a mers la Secţia 9, situată în apropierea apartamentului în care locuieşte cu chirie cu mama ei, şi le-a spus poliţiştilor că a venit să îl reclame pe fostul iubit al femeii, care, în luna mai a anului trecut, i-a pus mâna pe sân.

Puşi în faţa unui caz delicat, anchetatorii au chemat-o imediat pe mama fetiţei, dar şi un reprezentant al Protecţiei Copilului.

Citeşte şi:

«De ce nu faceţi nimic cu dosarul Tabără?»

EXCLUSIV Cristi Tabără, ia-ţi adio de la luna de miere! VIDEO/FOTO

Tanţa îl apără pe Tabără: "Nu cred o iotă. Să te ferească Dumnezeu de femeia părăsită!"

Ei au păzit nunta lui Cristi Tabără

Cristian Tabără , nuntă în plin scandal sexual

Alina a ascuns-o pe Alexandra (12 ani) de presă

Uimită de cele declarate de fiica sa, Alina Bodnaru a dat o declaraţie scrisă prin care a spus că nu vrea să depună plângere împotriva lui Cristian Tabără şi le-a cerut poliţiştilor să nu ia în seamă cele spuse de fiica ei, care, uneori, mai fabulează.

Şi aşa, Poliţia s-a autosesizat şi a deschis un dosar. Pe 28 iulie, Cristian Tabără a fost chemat la Poliţie şi audiat în legătură cu acuzaţiile aduse.

Fosta vedetă a Pro TV a recunoscut că le cunoaşte pe cele două, însă a negat faptul că i-ar fi făcut vreun rău minorei.

Mai mult, Tabără a spus că Alina l-a sunat cu câteva zile înainte să se căsătorească (n. red. pe 31 iulie, Cristian Tabără s-a căsătorit cu Loredana Lascu, în judeţul Harghita) şi l-a ameninţat că îl va face să-şi aducă aminte de ea în fiecare zi, în cazul în care a uitat cine este ea.

Dosarul a fost trimis la Parchetul General unde vor fi continuate cercetările până la soluţionare.

Pentru că povestea a luat o amploare la care nu se aştepta, Alina a revenit la Poliţie şi a spus că fiica ei are dreptate şi chiar a indicat două nume, ale unor foşti colegi din Media Pro, în faţa cărora Cristian Tabără ar fi recunoscut că a atins-o pe micuţă în zona genitală.

Vezi şi:

Cosmina Păsărin avertizează: «Tabără, te vor da şi pe tine afară de la TVR!»

Cristian Tabără a cedat nervos!

Poliţia a decis NUP pentru Cristian Tabără

Acuzatoarea lui Cristi Tabăra riscă să-şi piardă copilul!

Iată ce s-a întâmplat:

*15 iulie - Alexandra Bodnaru, o fetiţă în vârstă de 12 ani, a mers la Secţia 9 Poliţie şi l-a acuzat pe Cristian Tabără că mângâiat-o în zona genitală. Imediat a fost chemată şi mama fetei, Alina Bodnaru, care a dat o declaraţie.

*27 iulie - Cristian Tabără a fost audiat de un ofiţer la Secţia 9. El a negat acuzaţiile care i se aduc.

*29 iulie - Dosarul a ajuns la Parchetul General București. Procurorul urmează să dispună acte premergătoare de procedură penală.

*31 iulie - Cristian Tabără se căsătoreşte în secret, la Praid, Harghita, cu Loredana Lascu.

*3 august - Alina Bodnaru merge la Secţia 9 pentru a se interesa de cursul anchetei. În zece zile lucrătoare, ea aşteaptă un răspuns oficial de la anchetatori.

Mai multe