Schimbări în echipa emisiunii iComedy! Iubita lui Ducu Ion: «Nu am semnat nici un contract»

11 noiembrie 2013 12:44   Actualitate
Ultima actualizare:

În ciuda faptului că Antena 1 a anunţat că noua iubită a lui Ducu Ion, Ioana Blaj, va face parte din echipa emisiunii iComedy, actriţa a negat acest lucru.

Ioana a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care spune că nu a semnat un contract pentru show şi că singurele ei proiecte din momentul de faţă sunt pentru Libra Film, HBO şi Media Pro.

"Nu voi face parte din emisiunea iComedy şi nu am semnat nici un contract în acest sens. În momentul acesta eu sunt canalizată pe proiectele la care am filmat toată vara şi pe ceea ce urmeaza să filmez, după castingurile pe care le-am dat în vară. Este vorba de o producţie Libra Film, o producţie HBO şi două producţii Media Pro", a precizat Ioana.

Ioana Blaj ar fi urmat să apară în emisiune în rolul de "asistentă inteligentă", aşa cum a explicat chiar Mikey Hash, cel care l-a înlocuit pe Mihai Bendeac în cadrul show-ului de la Antena 1.

„Am avut un casting şi am ales două tinere actriţe. Una dintre ele este Ioana Blaj. Ne va corecta atunci când vom face greşeli gramaticale. Ne va fi frică de ele", a spus Hash.

Mai multe