«Schimbaţi-mi gonflabila!» «Nu se poate. Aţi violat-o»

23 ianuarie 2011 19:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Inspectorii OPC Bucureşti au fost puşi în faţa unor situaţii delicate din cauza reclamaţiilor năstruşnice primite la nivelul Capitalei.

Un bucureştean a solicitat înlocuirea păpuşii gonflabile, blonde, cu una roşcată. Şi reprezentantul firmei i-a şocat pe inspectorii care la prezentarea cazului au aflat că acesta refuză înlocuirea pe motiv că păpuşa a fost violată.

Un altul s-a plâns că a fost invitat la o expunere de "materiale considerate deşeuri în alte ţări şi vândute la preţuri foarte mari, dar care creau unde magnetice" şi s-a lăsat convins să dea un avans.

"În felul acesta m-au îndobitocit şi am cumpărat o pernă", a scris acesta în sesizare. O persoană a fost nemulţumită de parfumul cu feromoni cumpărat, deoarece la utilizare nu a produs, asupra partenerei, efectul scontat.

O altă reclamantă a fost deranjată de calitatea lucrării dentare pe care a scos-o din gură şi i-a invitat pe comisarii ANPC să o probeze şi să se pronunţe dacă ei o pot purta fără să-i deranjeze.

La limita umorului cu bizarul se află şi reclamaţia unei doamne care s-a arătat nemulţumită de lucrarea funerară comandată, deoarece faţa îngeraşului i se părea prea tristă.

Mai multe