Se «caută» de copii din flori în luna de miere

12 iulie 2011 13:16   Actualitate
Ultima actualizare:

Greşelile tinereţii lovesc taman când ţi-e lumea mai dragă. Prinţul Albert de Monaco, de 53 de ani, simte din plin acest lucru după ce a dormit la 16,5 km distanţă de mireasa lui, chiar în luna de miere.

Proaspăt însurăţeii Charlene şi Albert de Monaco se află în luna de miere în Africa de Sud. Însă în loc să se bucure din plin de aceste momente de neuitat, cei doi miri au fost obligaţi să petreacă noaptea în hoteluri diferite, la 16,5 kilometri distanţă.

Asta din cauză că Albert de Monaco a ţinut morţiş să facă un test ADN pentru a confirma sau infirma paternitatea celui de al treilea copil din flori, despre care a scris presa franceză.

Prinţesa Charlene- Hotelul Oyster Box din Umhlanga Rocks

Albert de Monaco- Hotelul Hilton din Durban

Conform sursei citate, Albert de Monaco are deja doi copii din flori: pe Alexandre, 6 ani, cu stewardesa tongoleză Nicole Coste şi pe Jazmin, de 19 ani, cu Tamara Rotolo, o agentă imobiliară americană. Conform City Press, citat de Daily Mail, Prinţesa Charlene a petrecut noaptea la hotelul Oyster Box, într-o cameră de lux, mai ieftină decât cea a prinţului, care s-a cazat la 16,5 kilometri distanţă, în hotelul Hilton, din Durban.2

Citeşte şi:

VIDEO Charlene de Monaco neagă neînţelegerile cu prinţul Albert: "Uitaţi-vă la noi cât de fericiţi suntem!"

Nunta de la Monaco: Prinţul Albert şi Charlene Wittstock s-au căsătorit civil. Charlene a devenit principesă de Monaco - FOTO

Află cât a costat nunta prinţului Albert de Monaco

Mai multe