Se poartă şi la case mai mari! Uite ce au păţit Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt înainte de nuntă!

8 noiembrie 2013 17:10   Actualitate
Ultima actualizare:

Emoţii mari pentru Brigitte Sfăt. Deşi nu este la primul mariaj, viitoarea soţie a lui Ilie Năstase vrea ca nunta cu tenismanul să fie un eveniment fără cusur.

A pregătit în detaliu nunta, iar de câteva zile nu a mai pus geană pe geană. Brigitte Sfăt este atât de preocupată ca totul să iasă ca la carte încât a uitat să mai doarmă sau să mai mănânce.

"Sunt obosită şi stresată. Nu toţi invitaţii ne-au făcut confirmările, iar acest lucru mă îngrijorează, mai ales ca a rămas atât de puţin timp. Îmi fac griji şi pentru că nu am stabilit încă aranjarea la mese", a spus Brigitte Sfăt la emisiunea "La Măruţă".    

Bruneta a povestit că a preferat să-şi facă rochia de mireasă la o casă de modă din România, dar şi-a achiziţionat materialul din Viena. Brigitte va avea voal şi va purta o diademă.

Mândră de accesoriile sale, soţia lui Ilie Năstase a explicat că ţine la tradiţii aşa că a luat în calcul să poarte în noaptea nunţii ceva albastru, ceva vechi şi ceva de împrumut. Jartiera pe care soţul ei va trebui să i-o scoată de pe picior este albastră, pantofii de la nuntă sunt acceaşi de la cununia civilă, iar sora ei îi va împrumuta o pereche de cercei.

Petrecerea la care sunt aşteptaţi 300 de invitaţi va avea loc sâmbătă la Poiana Braşov la unul dintre cele mai luxoase hoteluri.

Mai multe