Se teme să nu sufere de o boală necruţătoare! Roxana Nemeş, speriată de verdictul medicilor!

17 martie 2014 11:38   Actualitate
Ultima actualizare:

De mai bine de cinci ani se luptă să treacă peste o gravă problemă de sănătate. În urma unui control medical, Roxana Nemeş a aflat cu stupoare că are la unul dintre sâni un nodul de dimensiuni îngrijorătoare. Verdictul medicilor a căzut ca un trăsnet asupra cântăreţei, căreia i s-a spus că sânul ar trebui extirpat. 

A neglijat problemele de sănătate din cauza programului încărcat şi a concertelor pe care le-a avut în ultimii ani. Provenită dintr-ofamilie, în care mama artistei lucreaZă în domeniul medical, Roxana Nemeş a fost sfătuită să nu recurgă la operaţie şi să se trataze cu produse naturiste. Din fericire, nodulul s-a micşorat, iar cel puţin pentru moment a fost exclusă varianta intervenţiei chirurgicale.

"M-am speriat foarte tare când am aflat. Aveam 18 ani pe atunci  iar medicul mi-a spus că trebuie să mă opereze. După ani întregi de tratament numai cu produse naturiste, am fost recent la un consult medical şi am aflat că nodulul s-a micşorat, nu a dispărut, însă nu sunt şanse ca acesta să devină malign.

Anul trecut, bunica mea a murit din cauza cancerului la sân şi acest lucru m-a îngrozit. Mi-a fost teamă să nu fie vorba despre ceva ereditar", a spus Roxana Nemeş la Antena Stars.  

În prezent, cântăreaţa se simte bine şi nu acuză dureri.

Mai multe