Secretele morţii Mădălinei Manole, readuse în prim-plan: «De ce nu ai spus procurorilor că soţia ta avea un pistol?»

6 martie 2013 21:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Cei doi au fost faţă în faţă, după aproape 3 ani în care articolele jurnalistului au dezvăluit amănunte terifiante despre moartea Mădălinei Manole.

"Vreau doar să spui adevărul. Nu l-ai spus nici procurorilor. De ce nu ai spus procurorilor că soţia ta avea un pistol?", a deschis discuţia Christian Levant. "Măi, omule, tu ai toţi boii acasă? Eşti sănătos?", a tunat Petru Mircea.

Discuţia dintre cei doi a continuat în acelaşi ton, jurnalistul adresând o tiradă de întrebări la care nu i s-a oferit un răspuns. "Unul dintre procurori poartă acelaşi nume cu prietena ta blondă (n.r. femeia cu care Petru Mircea a fost surprins în repetate rânduri, după moartea Mădălinei). Este vreo legătură între ei? De ce nu vrei să ne spui?", a întrebat acesta. "Nu vă spun nimic, de ce să spun? Investighează dacă eşti atât de jurnalist", a replicat Petru.

Pentru a media conflictul dintre cei doi, Adrian Artene a intervenit în discuţie. Prezentatorul emisiunii le-a adresat celor doi invitaţi ai săi, întrebări venite de la telespectatori. Adrian Artene: "Ai accepta un test cu detectorul de minciuni?". Petru Mircea: "De ce să fac asta? Pentru cine ar fi relevant acest lucru?".

Mai multe