Secretul din dormitorul Andei Adam care o va înnebuni pe Bianca: «Am crezut că e al lui Victor»

24 octombrie 2013 16:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Marco Pisani a vorbit joi seara în cadrul emisiunii „La Măruţă" despre relaţia pe care a avut-o cu Anda Adam. Bărbatul a mărturisit că atunci când a mers în vizită la Anda a văzut pe noptiera acesteia un parfum bărbătesc, despre care a crezut că-i aparţinea lui Victor Slav.

Marco Pisani a subliniat în cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruţă că nu a avut o relaţie cu Anda Adam, dar că s-au distrat împreună. Afaceristul a precizat faptul că Anda a fost acasă la el, dar că şi el i-a vizitat dormitorul frumoasei blonde.

Întrebat de Măruţă dacă nu a l-a deranjat faptul că în locuinţa Andei erau şi haine de-ale lui Cătălin Botezatu, iubitul oficial al cântăreţei, Pisani a mărturisit că nu a văzut nicio haină care să-i aparţină acestuia. Bărbatul a precizat însă că a văzut mai multe parfumuri bărbăteşti despre care a crezut iniţial că-i aparţin Andei Adam. Acesta a precizat însă că vedeta i-a explicat că ei îi plac parfumurile bărbăteşti.

„Nu am văzut nicio haină de-a lui Botezatu, nu mi-a vorbit niciodată despre el. Am văzut mai multe parfumuri bărbăteşti, despre care am crezut că sunt ale lui Victor. Anda foloseşte parfumuri bărbăteşti. Ea e o femeie mai dură, mai masculină", a spus bărbatul.

(foto: captură PRO TV)

FOTO Anda Adam, dată de gol! Dovezile că relaţia ei cu Botezatu este o farsă şi că s-a iubit cu Pisani

FOTO Marco Pisani, despre relaţia cu Anda Adam: «Are un pat incomod»

EXCLUSIV «Anda Adam este inima mea!» El este iubitul misterios care i-a trimis cântăreţei 200 de trandafiri!

Mai multe