Secretul zâmbetului Danei Săvuică: un «vierme» în buze
Buzele voluptoase fac parte, alături de un bust provocator, de picioarele zvelte şi de un fund sexy, din arsenalul unei femei frumoase. Şi, dacă mama-natură nu te-a înzestrat cu toate acestea, nu dispera.
Există leac pentru orice! O ultimă fiţă în ale chirurgiei estetice este implantul siliconic pentru buze, cea mai nouă variantă de mărire definitivă a buzelor. Dana Săvuică a apelat la noua metodă, lăsându-se pe mâna chirurgului Adina Alberts, la începutul acestei luni.
"Mi-am făcut o intervenţie de mărire a buzei superioare, cu implant de silicon. În domeniul în care lucrez este foarte importantă imaginea şi trebuie neapărat să ai o gură frumoasă şi expresivă", ne-a declarat vedeta.
2.300 de euro şi eşti gata în 15 minute
"Este o intervenţie care se face cu anestezie locală sau, dacă pacienta este sensibilă, se apelează la anestezie generală. Implantul este o proteză mică, de silicon, moale şi extrem de flexibilă, care se introduce în buze printr-o incizie de câţiva milimetri la colţurile acesteia", ne-a explicat chirurgul plastician Adina Alberts, de la Clinica "Carezone".
Potrivit specialistului, intervenţia, care costă 2.300 de euro pentru ambele buze, durează între 15 şi 20 de minute şi nu necesită internare.
După operaţie, buzele se pot umfla şi învineţi, dar nu exagerat, astfel că activităţile sociale ale pacientei nu sunt afectate aproape deloc. Recuperarea totală are loc în 3 - 4 zile.
Alungeşte-ţi dinţii pentru un zâmbet de vedetă!
O simplă albire a dinţilor sau aplicarea de pietre semipreţioase nu mai sunt demult metode în trend folosite de medicii stomatologi. Mai nou, dentiştilor li se cere să remodeleze şi să alungească dinţii incisivi pentru a obţine un zâmbet de vedetă cu sex-appel.
"Este la modă aşa numitul zâmbet franţuzesc, care să dezvăluie o pereche de incisivi mai lungi. Procedura este foarte simplă şi se realizează în aproximativ 30 de minute. Cu material foto-polimerizabil, care este utilizat la o plombă obişnuită, dinţii se alungesc cu până la 5 milimetri", ne-a explicat dr. Robert Sandu, medicul stomatolog care, deşi foloseşte de opt ani tehnica, în ultima vreme a fost vizitat de mai multe doamne care au cerut o astfel de schimbare.
Cum orice intervenţie nu este lipsită de riscuri şi prelungirea dinţilor are "efecte adverse".
Demineralizarea smalţului din cauza acizilor folosiţi, posibilitatea ca dinţii să se fractureze în procesul de masticaţie, dar şi pătarea acestora de la cafea sau sucuri care conţin pigmenţi coloraţi sunt problemele care apar ulterior. Alungirea dinţilor incisivi costă 100 de lei.