Şefa de la Ami Art: «Fetele mele nu sunt prostituate»

13 noiembrie 2010 7:10   Actualitate
Ultima actualizare:

Toth Amelia spune că manechinele cu care a colaborat nu se prostituau. Aceasta recunoaște că a fost de mai multe ori cu fete la Babylon, dar numai pentru ședințe foto, pentru reviste și ziare din Austria. 

Citeşte şi:

Deputatul Negoiţă, sex în trei cu Simona şi Daniela

«Au vrut să mă facă târfă în Austria»

Orădeanca Toth Amelia, administratorul agenției Ami Art, menționată în repetate rânduri într-un rechizitoriu de circa trei sute de pagini, pe tema rețelei de prostituate  conduse de către Ion Tămârjan de la Star Models și Cornel Costan de la Diva Models, neagă orice implicare în acte de proxenetism.

"Ultima dată am colaborat cu cei doi în 2008. Nu am știut că se ocupă cu prostituate de lux", a spus Toth Amelia, în exclusivitate pentru Adevărul de Seară Oradea.

"Am fost de vreo șapte ori la Babylon, în Viena, cu circa 20 de fete. Niciuna dintre ele nu s-a prostituat. Am fost acolo, am făcut poze și am venit acasă", a spus Toth Amelia, care și-a suspendat activitatea agenției, fiind în concediu de maternitate.

Cum a scăpat o orădeancă din bordelul Babylon din Viena și de violul managerului Diva Models

PSD-ista damă de companie s-a prostituat din cauza problemelor financiare

Despre Bretterklieber Peter, reprezentantul bordelului Babylon, Toth Amelia spune că este și director al unei agenții de casting. „Am trimis fete și la Fashion TV prin agenția lui", a subliniat Toth seriozitatea austriacului.

Toth Amelia a spus că a fost chemată pentru audieri în Ialomița, în august 2010. Fiind însărcinată a anunțat că nu poate ajunge și a cerut să fie audiată la Oradea, dar nu a mai fost contactată de atunci.

În privința declarațiilor din Adevărul de Seară, ale uneia dintre fostele sale manechine, Toth a spus că a fost alegerea fetei să intre în camera lui Costan și că nimeni nu a obligat-o la prostituție.

Vezi şi:

Robert Negoiţă, devoratorul de curve de lux

Superofertă pentru Robert Negoiţă: «Acum e un pic pe ciclu! Dar un oral duce, nu-i problemă!»

Membră PSD - damă de companie: «Sexul cu Bănicioiu s-a întâmplat pur şi simplu»

Fraţii Negoiţă şi Adrian Enache, clienţi de lux ai unei reţele de prostituţie

Scandalul sexual cu Enache şi fraţii Negoiţă: Bănicioiu: «Îi dau în judecată pe toţi cei care mă acuză»

Adrian Enache vrea să emigreze. Află de ce!

Mai multe