Şeful FMI a vrut să violeze o menajeră

15 mai 2011 15:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Incredibil! Dominique Strauss-Kahn a fost ridicat de poliţiştii din New York, după ce o menajeră a Hotelului Sofitel l-a acuzat de tentativă de viol, sechestrare şi agresiune sexuală!

Omul care decide cât să strângem noi cureaua şi care vrea să fie preşedintele Franţei este implicat într-un scandal imens, care a făcut înconjurul lumii.

Citeşte şi:

Viol între un copil de 9 ani şi unul de 14

Şi-a violat mama pentru că nu mai făcuse sex de doi ani!

I-au introdus o sticlă de bere în vagin ca să o pregătescă de viol

El a ieşit gol din baie şi i-a plăcut de menajera care deretica prin cameră. Femeia s-a plâns poliţiei că şeful FMI a târât-o în dormitor, a încuiat uşa şi a încercat să o violeze, dar ea a reuşit să reziste bărbatului de 62 de ani.

Când a văzut că femeia a reuşit să scape, directorul general al FMI a plecat în grabă, fără să îşi mai ia lucrurile şi telefonul mobil, scrie CNN şi Reuters.

Dominique Strauss-Kahn a fost ridicat de poliţişti direct de la clasa I a avionului Air France în care se îmbarcase cu destinaţia Paris, cu doar zece minute înainte de decolare.

Ruşinoasa întâmplare s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 13.00, într-un apartament de lux care costă 3.000 de dolari pe noapte. Menajera a fost tratată în spital pentru răni uşoare.

Autorităţile din New York l-au pus oficial sub acuzare ieri dimineaţă, dar avocatul său a declarat că va pleda pentru nevinovăţie. Potrivit legislaţiei statului, inculparea pentru „agresiune sexuală" include situaţia în care cineva foloseşte forţa pentru a obliga pe cineva să facă sex oral. Directorul general al FMI a mai fost implicat în două scandaluri cu impicaţii sexuale.

Nici subalternii lui nu sunt mai de soi

Temutul Jeffrey Franks, şeful Misiunii FMI în România, s-a dus sâmbăta trecută la Cotroceni cu o ditamai gaură în talpa pantofului.

Franks are în picioare pantofi găuriţi

Oficialul Fondului s-a tot foit în fotoliu, semn că apa de ploaie a ajuns până la şosetă. Luni, la o conferinţă de presă a anunţat că şi-a schimbat pantofii, dar înlocuitorii erau şi mai jalnici.

Guvernul a promis să taie subvenţiile la încălzire

Ca să acopere găurile din buget, Guvernul acceptă sacrificii mari pentru a se mai împrumuta de bani. Iată ultimele negocieri cu FMI, citate de Mediafax.

 În negocierile cu FMI, Guvernul a promis că va elimina subvenţiile la energia termică cel târziu până la sfârşitul lunii august. Alocaţiile pentru încălzire urmează să fie orientate exclusiv către persoanele defavorizate.

Aici a vrut şeful FMI să-şi facă de cap

Asta înseamnă că factura populaţiei pentru încălzire şi apă caldă ar putea creşte cu până la 60% până la finele anului, în funcţie de capacitatea primarilor de a acoperi diferenţa din surse proprii.

Guvernul a garantat FMI că va schimba legislaţia astfel încât CFR Călători şi Metrorex să poată majora tarifele la tren şi metrou.

Mai multe