Şeful Secţiei 10, «un mincinos!»

23 februarie 2010 20:14   Actualitate
Ultima actualizare:

"Azi am văzut negru pe alb cererea lui Adrian. Vrea să mă scoată nebună printr-un document depus la Tribunal. A solicitat să fac o expertiză psihologică la IML. Ştiam că o să încerce şi acest lucru pentru a câştiga custodia copilului", a declarat Iolanda Deca.

La precedentul termen, magistraţii au cerut, Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, o anchetă la domiciliul celor doi părinţi. De atunci, au avut loc mai multe întâlniri între reprezentanţii instituţiei şi cele două părţi.

"Nu-mi vine să cred ce a putut să zică. A declarat că nu am avut o relaţie de concubinaj şi că, de fapt, a fost una fără obligaţii. I-a minţit spunându-le că s-a trezit cu un copil, el neştiind că am luat decizia să îl păstrez", a încheiat sexy-poliţista.

Mărturisirile bărbatului sunt contrazise de o fotografie pe care ziarul nostru v-o prezintă în exclusivitate şi pe care cuplul a realizat-o, în timp ce Iolanda Deca era însărcinată în şase luni.

Ariana are aproape 3 ani

Ofiţerul Adrian Nicolae Dinu s-a hotărât să obţină în instanţă custodia fetiţiei, Ariana, rezultată în urma relaţiei pe care a avut-o cu subalterna sa. Cererea a fost înregistrată la Judecătoria Sector 3, anul trecut.

Povestea celor doi tineri a început în anul 2006, când Iolanda Deca s-a prezentat la postul câştigat prin concurs, la Secţia 2 Poliţie, unde Adrian Dinu era adjunctul şefului.

Mai multe