Sensual îşi vinde maşina blestemată

25 iunie 2012 14:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Simona Sensual vrea să scape de maşina blestemată, care i-a adus numai belele în trafic. În loc să înveţe să conducă, Simona şi-a scos la vânzare bolidul de fiţe, convinsă că Mercedes-ul e de vină pentru toate problemele pe care le-a avut în trafic, blonda fiind considerată teroarea şoselelor.

Amenzi peste amenzi, puncte luate la greu şi 3 luni de închisoare cu suspendare! În 3 ani de când şi-a achiziţionat Mercedes-ul SLK, Sensuala a făcut ravagii pe şosele, ea fiind surprinsă în nenumărate rânduri, de fotoreporterii Click! încălcând flagrant regulile de circulaţie.

Poliţia a luat-o şi ea la ochi pe blondă, care a fost la un pas să înfunde puşcăria, în octombrie 2011, după ce a fost prinsă conducând în timp ce avea permisul reţinut.

25 mai 2011- Sensuala a circulat neregulamentar, pe linia de tramvai

Convinsă că bolidul e de vină pentru toate ghinioanele ei în trafic, Sensuala (30 de ani) l-a scos la vânzare, acesta fiind expus la Târgul Autovit din Vitan, cu anunţul agăţat în geam : "Mercedes SLK 200 Kompressor, cu preţul de 12.000 de euro, este fabricată în 2005, are 96.000 de kilometri, benzină, cutie manuală şi piele albă".

Iunie 2012- Simona şi-a scos maşina la vânzare la  Târgul Autovit din Vitan

"Am cumpărat-o acum trei ani, m-am săturat de ea, am avut numai probleme. Am şi datorii mari. Mi-am plătit amenzile, taxele la administraţia financiară, care au fost 200 de milioane.În plus, chiriaşii din apartamentul din Băneasa mi-au distrus casa, trebuie să-mi cumpăr mobilă. Au dat bir cu fugiţii, nu mai dau de ei. După ce o vând şi îmi rezolv problemele, o să-mi iau un Porsche", a declarat Simona, pentru Click!

Mai multe