Sepsi: „Sabău este ca un tată pentru mine”!

6 ianuarie 2010 16:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Legătura dintre Sepsi şi Sabău s-a creat în urmă cu aproape 8 ani, atunci când tehnicianul l-a remarcat la un trial la Mediaş.

Aveam 16 ani jumătate şi mi-a zis că mă va ajuta să devin fotbalist. A avut încredere în mine, m-a sfătuit mereu de bine şi a cerut de fiecare dată mult de la mine, pentru că mi-a zis că are pretenţii mari", a povestit internaţionalul român.

Chiar şi în perioadele în care nu lucrat împreună, cei doi au ţinut legătura de la distanţă.

Vorbeam cu el o dată la câteva zile. De fiecare dată când aveam problemele legate de fotbal, pe dânsul îl sunam. A fost şi este ca un tată pentru mine. M-a ajutat enorm şi, sincer, am venit la Timişoara şi pentru el. Cei de aici m-au dorit mult, şi anul trecut am fost la un pas să vin, dar nu s-au înţeles cluburile. Au mai fost câteva tentative eşuate, mă bucur acum că s-a realizat", a mai spus Sepsi.

Fotbalistul cumpărat de Benfica de la Gloria Bistriţa şi împrumutat la Racing Santander nu a avut o vacanţă în adevăratul sens al cuvântului.

„De sărbători am făcut antrenamente, pentru că în Spania pauză este foarte mică. N-am avut ce să fac, dimineţile antrenament, seara stăteam cu familia", explică noua achiziţie a timişorenilor.

Fundaşul în vârstă de 24 de ani se gândeşte acum din ce în ce mai mult la naţională. „Am vorbit cu Răzvan Lucescu când ne-am întâlnit în Elveţia. Mi-a zis că numai de mine depinde dacă voi ajunge la lot sau nu. Dacă merit, mă va chema indiferent de echipa unde joc", a încheiat acesta.

Mai multe